Állampapírok

Többféle megtakarítási lehetőségünk között Ön is megtalálhatja a megfelelőt, válasszon Magyar Állampapírt!

Biztonságos

1 éves futamidő

Fix kamatozás

Biztonságos

2 éves futamidő

Fix kamatozás

Biztonságos

4*, 6 és 10 éves futamidő

Változó kamatozás

Biztonságos

3* és 5 éves futamidő

Változó kamatozás

Miért Magyar Állampapír?

ÁLLAMPAPÍRJAINK RUGALMASAN MEGVÁSÁROLHATÓAK ÉS VISSZAVÁLTHATÓAK, AKÁR E-BEFEKTETÉSI SZOLGÁLTATÁSUNK IGÉNYBEVÉTELÉVEL IS.

A MAGYAR ÁLLAM KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁSA MELLETT KIBOCSÁTOTT BEFEKTETÉS.

AZ ALAPOK TARTÓS BEFEKTETÉSI SZÁMLÁRA (TBSZ) IS MEGVÁSÁROLHATÓAK. ÍGY A JOGSZABÁLYI FELTÉTELEK TELJESÍTÉSE ESETÉN AKÁR HOZAM UTÁN FIZETENDŐ ADÓ IS MEGTAKARÍTHATÓ.

 

Magyar Posta Befektetés- Kincstári Takarékjegy Plusz

Kincstári Takarékjegy Plusz

A Kincstári Takarékjegy Plusz 1 éves lejáratú magyar állampapír, amelyből hetente új sorozat kerül kibocsátásra. Előre meghatározott, lépcsős kamatú állampapír. Átlagos betéti kamatokat meghaladó hozam.

Magyar Posta Befektetés - Kétéves Magyar Állampapír

Kétéves Magyar Állampapír

A Kétéves Állampapír 2 éves lejáratú, fix kamatozású, 1 Ft-os alapcímletű államkötvény. A kamat fizetése évenként történik előre meghatározott napokon és mértékben.

Magyar Posta Befektetés - Bónusz Magyar Állampapír

Bónusz Magyar Állampapír

A Bónusz Magyar Állampapír 4, 6 és 10 évre kibocsátásra kerülő állampapír, melyekből a Magyar Posta Befektetési Zrt. a 4 éves futamidejű - 2022/O - sorozatot forgalmazza. Kamatmértéke évente kerül megállapításra, oly módon, hogy a kamatmegállapítást megelőző négy eredményes 12 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukción kialakult, mennyiségekkel súlyozott átlaghozama felett fizet kamatprémiumot. A kifizetendő kamat mértéke a kamatbázisból és a kamatprémiumból tevődik össze. A termék évente fizet kamatot.

Magyar Posta Befektetés - Prémium Magyar Állampapír

Prémium Magyar Állampapír

A Prémium Magyar Állampapír 3 és 5 éves futamidőre kibocsátásra kerülő állampapír, melyekből a Magyar Posta Befektetési Zrt. a 3 éves - 2021/J - sorozatot forgalmazza. Kamatmértéke évente kerül megállapításra, oly módon, hogy mindig az előző évi, átlagos infláció felett fizet egy fix kamatprémiumot. A kifizetendő kamat mértéke a kamatbázisból (infláció) és a kamatprémiumból tevődik össze. A termék évente fizet kamatot.

Árfolyamok

*A Magyar Posta Befektetési Zrt. által forgalmazott futamidejű sorozat