Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:

  • kérjen telefonos visszahívást,
  • küldjön nekünk üzenetet itt, vagy
  • hívjon minket a megadott számon!

Visszahívást kérek

Üzenetet küldök

Telefonos elérhetőségünk
munkanapokon 8-17 óra között:
+36 1 320 1084

+36
Érvénytelen telefonszám

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Érvénytelen e-mail cím

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Köszönjük érdeklődését, kérését rögzítettük!

Kollégánk hétköznap, a következő elérhetőségen fogja keresni Önt: {{ contact }}

Bezárom

Bónusz Magyar Államkötvény

A Bónusz Magyar Államkötvényt azoknak az Ügyfeleinknek ajánljuk, akik hosszú távú és biztonságos befektetési megoldást keresnek, kiemelkedő kamatozással.

MIért érdemes Bónusz Magyar ÁLlamkötvény vásárolnia?

Tudnivalók a Bónusz Magyar Államkötvényekről

Kibocsátó Magyar Állam
Névérték 1 Ft
Kamatozás változó
Kockázat mérsékelt**
Elszámolása T+2 napos
Kamat mértéke Az aktuális kamat mértéke két tényező összege: Kamatbázis (ami a kamatmérték meghatározásának időpontját megelőző négy eredményes, 12 hónapos Diszkont Kincstárjegy aukción kialakult átlaghozamoknak az adott aukción elfogadott mennyiségekkel súlyozott számtani átlaga) + Kamatprémium (amit az adott BMÁK sorozat a kamatbázison felül biztosít )
Kamatszámítás napi, 360 napos bázissal

Aktuálisan megvásárolható sorozat (2020/Q)

Sorozatszám 2020/Q
Futamidő 4,5 év (2016.03.02-2020.09.22.)
Kamatprémium évi 2,00%
Kamat mértéke a második kamatperiódusban (2016. szeptember 22. napjától 2017. szeptember 21. napjáig terjedő időszak) évi 2,61%
Kamat mértéke a további kamatperiódusokban ÁKK Zrt a honlapján (www.akk.hu és www.allampapir.hu) teszi közzé legkésőbb a kamatmegállapítás napját követő munkanapon.

Hasznos információk vásárlás előtt

Hosszú távra tervez?

Ha megtakarítását Posta Tartós Befektetési Számlán helyezi el, kihasználhatja az adóelőny lehetőségét!

Hogyan vásárolhatja meg?

Ahhoz, hogy pénzét Bónusz Magyar Államkötvénybe fektethesse, a Magyar Posta Befektetési Zrt.-nél Összevont Értékpapírszámlával kell rendelkeznie.

Tudta?

Ezt az értékpapírt kényelmesen, egyszerűen és gyorsan megvásárolhatja online e-Befektetési szolgáltatásunkon is!

Hol érheti el?

A kijelölt postahelyeken hétköznap 8.00 és 19.00 óra között, a szombaton nyitva tartó kijelölt postahelyeken 8.00 és 12.00 óra között intézheti befektetési ügyeit. ***

További információkért forduljon hozzánk!

Telefonon a
+36 1 320 1084 -es
telefonszámon
Emailben a
info@mpbefektetes.hu
címen

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

+36
pl: 70 1234567

Kapcsolódó dokumentumok

* Lejárat előtti visszaváltás esetén, a visszaváltás a mindenkori bruttó árfolyamon történik, így ilyen esetben a kötvény tulajdonosa mérsékelt árfolyamkockázatnak van kitéve.  A Magyar Posta Befektetési Zrt. a Bónusz Magyar Államkötvény forgalmazást alforgalmazói tevékenység keretében végzi az FHB Bank Zrt. megbízásából, ilyen módon a feltüntetett eladási árfolyam az FHB Bank Zrt. árjegyzése.

** A kockázat mértéke a szolgáltató MiFID kockázati termékmátrix-a alapján került feltüntetésre.

*** Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, akkor a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat. Szombati napokon megbízások megadására van lehetőség a kijelölt postahelyeken.

A Posta Összevont Értékpapírszámla  és a Posta Tartós Befektetési számla a Magyar Posta Befektetési Zrt. (1062 Budapest, Andrássy út 105.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013) szolgáltatása.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A tájékoztatás nem teljes körű. Befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó dokumentumokat, a Bónusz Magyar Államkötvények Ismertetőjét és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattételt, valamint a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó hirdetményeit. A Bónusz Magyar Állampapír Ismertetője és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel elérhető a forgalmazó  honlapján, az értékesítésbe bevont postahelyeken, valamint az ÁKK Zrt. honlapján (www.akk.hu és www.allampapir.hu) és a www.kozzetetelek.hu honlapon. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatait, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat.