+36 1 320 1084

Kétéves Magyar Állampapír

A Kétéves Magyar Állampapír értékesítése 2019.05.31-el megszűnt.

TUDNIVALÓK A KÉTÉVES MAGYAR ÁLLAMPAPÍRRÓL

KibocsátóMagyar Állam
Névérték1 Ft
KamatozásFix
Futamidő2 év
Kockázatalacsony**
ElszámolásT+1 napos
KamatszámításTényleges/tényleges
Kamat mértékeaz adott sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel határozza meg

Sorozatszám2021/H2
Futamidő2 év
(2019.04.02-2021.04.22.)
Kamat mértékeévi 3,25 %
(EHM: évi 3,25%)
Kamat mértéke az első kamatperiódusban
(2019.04.02. napjától – ezt a napot beleértve – 2020.04.22. napjáig – ezt a napot nem beleértve – terjedő időszak)
3,43%

Kapcsolódó dokumentumok

* Lejárat előtti visszaváltás esetén, a visszaváltás a mindenkori bruttó árfolyamon történik, így ilyen esetben az állampapír tulajdonosa alacsony árfolyamkockázatnak van kitéve. A Magyar Posta Befektetési Zrt. a Kétéves Magyar Állampapír forgalmazást alforgalmazói tevékenység keretében végzi az MTB Zrt. megbízásából, ilyen módon a feltüntetett eladási árfolyam az MTB Zrt. árjegyzése.

** A kockázat mértéke a Szolgáltató MiFID kockázati termékmátrixa alapján került feltüntetésre.

*** Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, akkor a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat. Szombati napokon megbízások megadására van lehetőség a kijelölt postahelyeken.

Az állampapír korábbi elnevezése: Kétéves Állampapír

A Posta Összevont Értékpapírszámla és a Posta Tartós Befektetési számla a Magyar Posta Befektetési Zrt. (1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013) szolgáltatása.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A tájékoztatás nem teljes körű. Befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó dokumentumokat, a Kétéves Magyar Állampapírok Ismertetőjét és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattételt, valamint a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó hirdetményeit. A Kétéves Magyar Állampapír Ismertetője és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel elérhető a forgalmazó honlapján, az értékesítésbe bevont postahelyeken, valamint az ÁKK Zrt. honlapján (www.akk.hu  és www.allampapir.hu ) és a kozzetetelek.mnb.hu  honlapon. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatait, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat.TB

+36 1 320 1084