Kincstári Takarékjegy Plusz

A 2019.05.21-től 2019.05.27-ig megvásárolható sorozat éves kamata lejáratkor évi 2,50% (EHM: 2,50%)

MIÉRT ÉRDEMES KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY PLUSZT VÁSÁROLNIA?

Könnyen elérhető

Már 10 000 Ft-tól megvásárolhatja a forgalmazásra kijelölt postahelyeken, így kisbefektetők számára is kedvező megoldás.

Biztonságos

A tőke és a kamatok kifizetésére - lejáratig való megtartás esetén - a Magyar Állam vállal kötelezettséget.

Rugalmas

A futamidő alatt bármikor visszaváltható.

Kiszámítható

Előre meghatározott, lépcsős kamatozású állampapír, amit a kibocsátás napjától számított 3. hónap végéig 100%-on, a 3. hónapot követő 1. nap után az eltelt hónapok száma szerinti fix, időarányos felhalmozott kamattal válthat vissza.

TUDNIVALÓK A KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY PLUSZRÓL

KibocsátóMagyar Állam
Futamidő1 év
Minimum megvásárolható mennyiség10 000 Ft
Névérték1 Ft
Kockázatalacsony*
Kamatozásfix, lépcsős
Kamat mértékeaz adott sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel határozza meg
Kamatszámításnapi, 365 napos bázissal

Hasznos információk a vásárlás előtt

Kérjük, vásárlás előtt olvassa el a Kincstári Takarékjegy Plusz Ismertetőjét és a megvásárolni kívánt sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattételt!

Ezt az értékpapírt kényelmesen, egyszerűen és gyorsan megvásárolhatja online e-Befektetési szolgáltatásunkon is, akár Tartós Befektetési Számlára is!

Ha megtakarítását Posta Tartós Befektetési Számlán helyezi el, kihasználhatja az adóelőny lehetőségeit és akár teljesen adómentessé válhat megtakarítása!

Ahhoz, hogy Magyar Állampapírt vásárolhasson, a Magyar Posta Befektetési Zrt.-nél Összevont Értékpapírszámlával kell rendelkeznie.

A kijelölt postahelyeken hétköznap 8.00 és 19.00 óra között, a szombaton nyitva tartó kijelölt postahelyeken 8.00 és 12.00 óra között intézheti befektetési ügyeit. **

További információkért forduljon hozzánk!

Telefonon a +36 1 320 1084 -es telefonszámon

E-mailben a info@mpbefektetes.hu e-mail címen.

Kérjen visszahívást!

Kapcsolódó dokumentumok

* A kockázat mértéke a szolgáltató MiFID kockázati termékmátrix-a alapján került feltüntetésre.

** Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, akkor a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat. Kincstári Takarékjegy Plusz vásárlásra vonatkozó megbízást a hét első munkanapjain 18:00 óra után nem fogadunk. Szombati napokon megbízások megadására van lehetőség a kijelölt postahelyeken.

A Posta Összevont Értékpapírszámla a Magyar Posta Befektetési Zrt. ( 1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013..) szolgáltatása.

A Kincstári Takarékjegy Plusz dematerializált (nem papír alapú) értékpapírként hetente új sorozatként kerül kibocsátásra, melynek feltételeit a kibocsátás első munkanapját megelőző 3 munkanappal hozza nyilvánosságra a Kibocsátó, a Magyar Állam, az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (ÁKK Zrt.) útján.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A tájékoztatás nem teljes körű. Befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó dokumentumokat, a Kincstári Takarékjegy Plusz Ismertetőjét és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattételét, valamint a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó hirdetményeit. A Kincstári Takarékjegy Plusz Ismertetője és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel elérhető a forgalmazó Magyar Posta Befektetési Zrt. honlapján, a www.postamegtakaritas.hu-n, az értékesítésbe bevont postahelyeken, valamint az ÁKK Zrt. honlapján (www.akk.hu és www.allampapir.hu) és a kozzetetelek.mnb.hu honlapon. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatait, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat.