+36 1 320 1084

Kincstári Takarékjegy Plusz

A Kincstári Takarékjegy Plusz értékesítése 2019.05.31-el megszűnt.

TUDNIVALÓK A KINCSTÁRI TAKARÉKJEGY PLUSZRÓL

KibocsátóMagyar Állam
Futamidő1 év
Minimum megvásárolható mennyiség10 000 Ft
Névérték1 Ft
Kockázatalacsony*
Kamatozásfix, lépcsős
Kamat mértékeaz adott sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel határozza meg
Kamatszámításnapi, 365 napos bázissal

Kapcsolódó dokumentumok

* A kockázat mértéke a szolgáltató MiFID kockázati termékmátrix-a alapján került feltüntetésre.

** Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, akkor a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat. Kincstári Takarékjegy Plusz vásárlásra vonatkozó megbízást a hét első munkanapjain 18:00 óra után nem fogadunk. Szombati napokon megbízások megadására van lehetőség a kijelölt postahelyeken.

A Posta Összevont Értékpapírszámla a Magyar Posta Befektetési Zrt. ( 1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013..) szolgáltatása.

A Kincstári Takarékjegy Plusz dematerializált (nem papír alapú) értékpapírként hetente új sorozatként kerül kibocsátásra, melynek feltételeit a kibocsátás első munkanapját megelőző 3 munkanappal hozza nyilvánosságra a Kibocsátó, a Magyar Állam, az Államadósság Kezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság (ÁKK Zrt.) útján.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A tájékoztatás nem teljes körű. Befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó dokumentumokat, a Kincstári Takarékjegy Plusz Ismertetőjét és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattételét, valamint a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó hirdetményeit. A Kincstári Takarékjegy Plusz Ismertetője és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel elérhető a forgalmazó Magyar Posta Befektetési Zrt. honlapján, a www.postamegtakaritas.hu-n, az értékesítésbe bevont postahelyeken, valamint az ÁKK Zrt. honlapján (www.akk.hu és www.allampapir.hu) és a kozzetetelek.mnb.hu honlapon. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatait, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat.

+36 1 320 1084