Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:

  • kérjen telefonos visszahívást,
  • küldjön nekünk üzenetet itt, vagy
  • hívjon minket a megadott számon!

Visszahívást kérek

Üzenetet küldök

Telefonos elérhetőségünk
munkanapokon 8-17 óra között:
+36 1 320 1084

+36
Érvénytelen telefonszám

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Érvénytelen e-mail cím

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Köszönjük érdeklődését, kérését rögzítettük!

Kollégánk hétköznap, a következő elérhetőségen fogja keresni Önt: {{ contact }}

Bezárom

Prémium Magyar Állampapír

A Prémium Magyar Állampapírt azoknak az Ügyfeleinknek ajánljuk, akik az inflációhoz kötött, hosszú távú és biztonságos befektetési megoldást keresnek.

Miért érdemes Prémium Magyar Állampapírt vásárolnia?

Tudnivalók a Prémium Magyar Állampapírról

Kibocsátó Magyar Állam
Névérték 1000 Ft
Kamatozás Változó
Kockázat mérsékelt**
Elszámolása T+2 napos
Kamat mértéke Az aktuális kamat mértéke két tényező összege: Kamatbázis (ami megegyezik a megállapítás évét megelőző naptári évre vonatkozóan a KSH által közzétett éves átlagos fogyasztói árindex-változás százalékos mértékével, azzal, hogy amennyiben ez az érték negatív lenne, akkor a kamatbázis 0%-kal, azaz nulla százalékkal egyenlő) + Kamatprémium (amit az adott PMÁP sorozat kamatbázison felül biztosít)
Kamatszámítás Tényleges/tényleges

Aktuálisan megvásárolható sorozat (2021/J)

Sorozatszám 2021/J
Futamidő ≈ 3,5 év (2017.10.03.- 2021.05.26.)
Kamatprémium évi 1,25 %
Kamat mértéke az első kamatperiódusban (2017. október 03. napjától - ezt a napot is beleértve - 2018. május 26. napjáig - ezt a napot nem beleértve - terjedő időszak) évi 3,55 %
Kamat mértéke a további kamatperiódusokban ÁKK Zrt. a honlapján (www.akk.hu és www.allampapir.hu) teszi közzé

Hasznos információk vásárlás előtt

Hosszú távra tervez?

Ha megtakarítását Posta Tartós Befektetési Számlán helyezi el, kihasználhatja az adóelőny lehetőségét!

Hogyan vásárolhatja meg?

Ahhoz, hogy pénzét Prémium Magyar Állampapírba fektethesse, a Magyar Posta Befektetési Zrt.-nél Összevont Értékpapírszámlával kell rendelkeznie.

Tudta?

Ezt az értékpapírt kényelmesen, egyszerűen és gyorsan megvásárolhatja online e-Befektetési szolgáltatásunkon is!

Hol érheti el?

A kijelölt postahelyeken hétköznap 8.00 és 19.00 óra között, a szombaton nyitva tartó kijelölt postahelyeken 8.00 és 12.00 óra között intézheti befektetési ügyeit. ***

További információkért forduljon hozzánk!

Telefonon a
+36 1 320 1084 -es
telefonszámon
Emailben a
info@mpbefektetes.hu
címen

Adja meg telefonszámát, és visszahívjuk!

+36
pl: 70 1234567

Kapcsolódó dokumentumok

* Lejárat előtti visszaváltás esetén, a visszaváltás a mindenkori bruttó árfolyamon történik, így ilyen esetben az állampapír tulajdonosa mérsékelt árfolyamkockázatnak van kitéve.  A Magyar Posta Befektetési Zrt. a Prémium Magyar Állampapír forgalmazást alforgalmazói tevékenység keretében végzi, az FHB Bank Zrt. megbízásából, ilyen módon, a feltüntetett visszavételi árfolyam az FHB Bank Zrt. árjegyzése.

** A kockázat mértéke a szolgáltató MiFID kockázati termékmátrixa alapján került feltüntetésre.

*** Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, akkor a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat. Szombati napokon megbízások megadására van lehetőség a kijelölt postahelyeken.

Az állampapír korábbi elnevezése: Prémium Magyar Államkötvény.

A Posta Összevont Értékpapírszámla és a Posta Tartós Befektetési Számla a Magyar Posta Befektetési Zrt. (1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013) szolgáltatása.

Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, kizárólag a figyelem felkeltése a célja. A tájékoztatás nem teljes körű. Befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, figyelmesen tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó dokumentumokat, a Prémium Magyar Állampapírok Ismertetőjét és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános Ajánlattételét, valamint a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó hirdetményeit. A Prémium Magyar Állampapír Ismertetője és az adott értékpapír-sorozatra vonatkozó Nyilvános ajánlattétel elérhető jelen honlap Kapcsolódó dokumentumai között, az értékesítésbe bevont postahelyeken, valamint az ÁKK Zrt. honlapján (www.akk.hu és www.allampapir.hu) és a kozzetetelek.mnb.hu honlapon. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatait, díjait és a befektetésből származó esetleges károkat.