Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alap

A Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alap ideális választás lehet azoknak, akik részesedni szeretnének a részvény- és a kötvénypiac hozamaiból is, egy termék vásárlásával.

MIÉRT ÉRDEMES MAGYAR POSTA TAKARÉK HARMÓNIA VEGYES ALAPBA FEKTETNIE?

Közepes kockázatú

Ha szeretne részesedni mind a részvény-, mind a kötvénypiac hozamaiból, és középtávon be tudja fektetni megtakarításait.

Mérsékelt költségek

A Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alapot vételi jutalék mentesen vásárolhatja meg.

Rugalmas

Megtakarítását a kijelölt postahelyeken, a meghirdetett forgalmazási idő alatt bármely forgalmazási napon elhelyezheti, T+ 2 munkanapos visszaváltási időt követően felveheti, növelheti vagy csökkentheti.

Határozatlan futamidejű befektetés

Nem kell a megtakarításának lejárati időpontjára figyelnie.

TUDNIVALÓK A MAGYAR POSTA TAKARÉK HARMÓNIA VEGYES ALAPRÓL

FajtájaNyilvános, nyíltvégű
TípusaVegyesalap
ElszámolásaT+2 napos
Névértéke1 Ft
Az Alapkezelő által javasolt legrövidebb befektetési időtartam1 év
Befektetési alapkezelőDiófa Alapkezelő Zrt.
ForgalmazójaMagyar Posta Befektetési Zrt. (Az Alap vezető forgalmazója: Takarékbank Zrt.)
KockázatKözepes*

Az Alap hozam/kockázati mutatója az Alapra vonatkozó Kiemelt Befektetői Információk alapján 3-as. A skálán a legalacsonyabb szint sem jelent kockázatmentes befektetést. Az Alap 3. kategóriába sorolását a befektetési jegyek árfolyam-ingadozásának várható mértéke indokolja.

Hozamkalkulátorral kiszámolhatja, mennyi volt az Alap hozama az Ön által meghatározott időszakban.

Ha megtakarítását Posta Tartós Befektetési Számlán helyezi el, kihasználhatja az adóelőny lehetőségeit és akár teljesen adómentessé válhat megtakarítása!

Ahhoz, hogy Magyar Posta Takarék Ingatlan Alapba fektethessen, a Magyar Posta Befektetési Zrt.-nél vezetett, Összevont Értékpapírszámlával kell rendelkeznie.

kijelölt postahelyeken hétköznap 8.00 és 19.00 óra között, a szombaton nyitva tartó kijelölt postahelyeken 8.00 és 12.00 óra között intézheti befektetési ügyeit. ****

Ezt az értékpapírt kényelmesen, egyszerűen és gyorsan megvásárolhatja online e-Befektetés szolgáltatásunkon is!

További információkért forduljon hozzánk!

Telefonon a +36 1 320 1084 -es telefonszámon

E-mailben a info@mpbefektetes.hu e-mail címen.

Kérjen visszahívást!

Kapcsolódó dokumentumok

* A kockázati szint a Szolgáltató MiFID kockázati termékmátrixa alapján került feltüntetésre

** A forgalmazás kezdetétől, azaz 2016.02.15 – től a megtekintés napjáig terjedő időszakra vonatkozó évesített adat.

*** Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, úgy a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat. 

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alap múltbeli teljesítménye, hozama nem jelent garanciát a jövőbeni teljesítményre, hozamra.

A Posta Összevont Értékpapírszámla és a Posta Tartós Befektetési Számla a Magyar Posta Befektetési Zrt. (1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013) szolgáltatása.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek, befektetési tanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Javasoljuk, hogy befektetési döntése előtt körültekintően mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatait, díjait, a befektetésből származó esetleges károkat, és tanulmányozza át a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatát, Díjjegyzékét és vonatkozó Hirdetményeit, az Alapra vonatkozó Kiemelt Befektetői Információkat, az Alap Tájékoztatóját és Kezelési Szabályzatát. Tájékozódjon a Kezelési Szabályzatban a befektetési politikáról, a forgalmazási költségekről (vétel, tartás, eladás), az adózási szabályokról, valamint az Alap Tájékoztatójában a befektetés lehetséges kockázatairól! A Tartós Befektetési Számlára vonatkozó adózási és EHO fizetési szabályokat a hatályos Szja tv., valamint az Egészségügyi hozzájárulásról szóló 1998. évi CXVI. törvény tartalmazza. Felhívjuk figyelmét, hogy az Alap tőkevédelemmel, tőkegaranciával nem rendelkezik.