Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:

  • kérjen telefonos visszahívást,
  • küldjön nekünk üzenetet itt, vagy
  • hívjon minket a megadott számon!

Visszahívást kérek

Üzenetet küldök

Telefonos elérhetőségünk
munkanapokon 8-17 óra között:
+36 1 320 1084

+36
Érvénytelen telefonszám

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Érvénytelen e-mail cím

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Köszönjük érdeklődését, kérését rögzítettük!

Kollégánk hétköznap, a következő elérhetőségen fogja keresni Önt: {{ contact }}

Bezárom

Miért érdemes e-Befektetési szolgáltatást igénybe vennie?

Mire van szükség az e-Befektetési szolgáltatás használatához?

Hogyan fektethet be otthon, internet segítségével?

Hogyan juthat hozzá?

Igényelje az e-Befektetési szolgáltatást a kijelölt postahelyek bármelyikén! Ha Ön még nem rendelkezik Összevont Értékpapírszámlával, akkor annak megnyitásával egyidejűleg szerződhet az e-Befektetési szolgáltatásra is. Ha Ön már számlavezetett ügyfelünk, a kijelölt postahelyeken bármikor megkötheti az elektronikus szolgáltatásra vonatkozó kiegészítő szerződést.

e-Befektetésen keresztül forgalmazott termékek

e-Befektetésen és postahelyen is vásárolható/visszaváltható Kincstári Takarékjegy Plusz, Kétéves Állampapír, Bónusz Magyar Államkötvény, Prémium Magyar Államkötvény, FHB Tizenötös Kötvény, FHB Optimum Kötvény, Magyar Posta Takarék Pénzpiaci Alap, Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap "A" sorozat, Magyar Posta Rövid Kötvény Alap, Magyar Posta Takarék Hosszú Kötvény Alap, Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Alap

Kapcsolódó dokumentumok

* Az e-Befektetési szolgáltatás igénybevételével végrehajtott tranzakciók díjáról, jutalékáról kérjük, tájékozódjon Társaságunk mindenkor hatályos Díjjegyzékéből.

A Posta Összevont Értékpapírszámla és az e-Befektetési szolgáltatás a Magyar Posta Befektetési Zrt. (1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013) szolgáltatása, amelyet a Magyar Posta Zrt. közvetít.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen tájékoztatás nem teljeskörű , és nem minősül ajánlattételnek, befektetési tanácsadásnak, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Az e-Befektetési szolgáltatás igénybevételének és használatának feltételeiről kérjük, tájékozódjon a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzatában, Díjjegyzékében és vonatkozó Hirdetményeiben.