Kérdése van?

Keressen minket bizalommal:

  • kérjen telefonos visszahívást,
  • küldjön nekünk üzenetet itt, vagy
  • hívjon minket a megadott számon!

Visszahívást kérek

Üzenetet küldök

Telefonos elérhetőségünk
munkanapokon 8-17 óra között:
+36 1 320 1084

+36
Érvénytelen telefonszám

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Érvénytelen e-mail cím

Adatait biztonságosan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

Köszönjük érdeklődését, kérését rögzítettük!

Kollégánk hétköznap, a következő elérhetőségen fogja keresni Önt: {{ contact }}

Bezárom

A www.postamegtakaritas.hu weboldal a Magyar Posta Befektetési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (a továbbiakban: Magyar Posta Befektetési Zrt.) bejegyzett oldala. A weboldalon megjelenő tartalom -teljes vagy részleges - felhasználása, sokszorosítása, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag a Magyar Posta Befektetési Zrt előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A weboldalon megjelenő információk és adatok nem minősülnek és semmilyen körülmények között nem tekinthetők befektetésre ösztönzésnek, befektetési tanácsnak, személyre szóló befektetési ajánlásnak, közvetlen befektetési ajánlásnak, pénzügyi eszközök vételére, vagy eladására vonatkozó ajánlattételnek, illetve ajánlattételre vonatkozó felhívásnak vagy adótanácsadásnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a website-on található egyes adatok (kiemelten az árfolyamadatok), információk és dokumentumok nem minősülnek hiteles forrásnak, azok teljességéért, pontosságáért a Magyar Posta Befektetési Zrt. felelősséget nem vállal. Hitelesnek minősíthető információk forrása tekintetében érdeklődjön a Magyar Posta Zrt. kijelölt postahelyein, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A Magyar Posta Befektetési Zrt. nem vállal felelősséget azokért a - közvetlen, vagy közvetett - károkért, veszteségekért, költségekért, egyéb következményekért, amelyek a web oldalaival kapcsolatban azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelőműködéséből, adathibából, pontatlanságból, meghibásodásból, számítógépes vírus általi-, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.