+36 1 320 1084

Jogi nyilatkozat

A www.postamegtakaritas.hu weboldal a MPBSZ Zártkörűen Működő Részvénytársaság „végelszámolás alatt” (a továbbiakban: MPBSZ Zrt. ”v.a.”) bejegyzett oldala. A weboldalon megjelenő tartalom -teljes vagy részleges – felhasználása, sokszorosítása, publikálása, átdolgozása, terjesztése kizárólag a MPBSZ Zrt. ”v.a.” előzetes írásos engedélyével lehetséges.

A weboldalon megjelenő információk és adatok nem minősülnek és semmilyen körülmények között nem tekinthetők befektetésre ösztönzésnek, befektetési tanácsnak, személyre szóló befektetési ajánlásnak, közvetlen befektetési ajánlásnak, pénzügyi eszközök vételére, vagy eladására vonatkozó ajánlattételnek, illetve ajánlattételre vonatkozó felhívásnak vagy adótanácsadásnak.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a website-on található egyes adatok (kiemelten az árfolyamadatok), információk és dokumentumok nem minősülnek hiteles forrásnak, azok teljességéért, pontosságáért a MPBSZ Zrt. ”v.a.” felelősséget nem vállal. Hitelesnek minősíthető információk forrása tekintetében érdeklődjön a Magyar Posta Zrt. kijelölt postahelyein, ahol munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

A MPBSZ Zrt. ”v.a.” nem vállal felelősséget azokért a – közvetlen, vagy közvetett – károkért, veszteségekért, költségekért, egyéb következményekért, amelyek a web oldalaival kapcsolatban azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelőműködéséből, adathibából, pontatlanságból, meghibásodásból, számítógépes vírus általi-, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

+36 1 320 1084