+36 1 320 1084

Összevont Értékpapírszámla

Magyar Posta Befektetési Zrt. szolgáltatásainak igénybevételéhez Önnek Posta Összevont Értékpapírszámlát kell nyitnia, vezetnie.

MIT ÉRDEMES TUDNIA A POSTA ÖSSZEVONT ÉRTÉKPAPÍRSZÁMLÁRÓL?

A Magyar Posta Befektetési Zrt.-nél elérhető befektetési termékek megvásárlásához Posta Összevont Értékpapírszámlára van szükség.

Állandó meghatalmazottat jelölhet a számlája feletti rendelkezésre.

A számlán elhelyezett megtakarítási összegről és a számlán végzett tranzakciókról havonta, postai úton/e-Befektetési szolgáltatáson keresztül számlakivonatot küldünk.

HOL ÉRHETI EL?

Az Összevont Értékpapírszámlát a kijelölt postahelyeken nyithatja meg. A számlanyitáshoz, kérjük, hozza magával személyazonosító okmányait! A kijelölt postahelyeken hétköznap 8.00 és 19.00 óra között intézheti befektetési ügyeit.*

 

További információkért forduljon hozzánk!

Telefonon a +36 1 320 1084 -es telefonszámon

E-mailben a info@mpbefektetes.hu e-mail címen.

Kérjen visszahívást!

Kapcsolódó dokumentumok

* Ha az adott postahely nyitvatartási ideje ennél rövidebb, akkor a postahely nyitvatartási ideje alatt veheti igénybe befektetési szolgáltatásainkat.

A Posta Összevont Értékpapírszámla a Magyar Posta Befektetési Zrt. (1122 Budapest, Pethényi köz 10.; tev. eng. száma: H-EN-III-8/2013) szolgáltatása.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek vagy befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, a célja kizárólag a figyelemfelkeltés. Befektetési döntései meghozatala előtt kérjük, tanulmányozza át a további feltételeket és részleteket tartalmazó Kapcsolódó dokumentumokat. Tájékoztatjuk továbbá, hogy a Magyar Posta Befektetési Zrt. Üzletszabályzata, Díjjegyzéke és vonatkozó Hirdetményei jelen honlapon túl megtalálhatók a kijelölt értékesítő postahelyeken is.

+36 1 320 1084