A Magyar Posta Befektetési Zrt. tájékoztatója a Magyar Posta Takarék Ingatlan Alap A sorozat befektetési jegyei értékesítésének szüneteltetéséről

Jegyzet kép

A Magyar Posta Befektetési Zrt. (a továbbiakban: Szolgáltató) ezúton is felhívja tisztelt Ügyfelei figyelmét arra, hogy a Diófa Alapkezelő Zrt. közleménye értelmében a

Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap „A” sorozat értékesítését előre nem meghatározott időre szünetelteti.

Ezzel összhangban a Szolgáltató a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap „A” sorozat befektetési jegyeire vételi megbízást 2019. május 17. nap 14 óra 30 percig fogad be.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az értékesítés felfüggesztésére az MNB 5/2019. (IV.1) számú ajánlásával összhangban kerül sor, melynek hatálya valamennyi befektetési vállalkozásra kiterjed, akik nyilvános. nyíltvégű ingatlan befektetési alapot forgalmaznak.

Tájékoztatjuk azon Ügyfeleinket, akik Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap „A” sorozat befektetési jeggyel rendelkeznek, hogy a befektetési jegyek visszaváltására vonatkozóan változás nincs, a visszaváltásra továbbra is T napi teljesítéssel, napi árfolyamon van lehetőségük.

Jelen Hirdetmény elérhető a Szolgáltató internetes oldalán (www.postamegtakaritas.hu), valamint nyomtatott formában rendelkezésre áll a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán és a Szolgáltató függő ügynöke, a Magyar Posta Zrt. befektetési szolgáltatások nyújtására kijelölt postahelyein is.

A Diófa Alapkezelő Zrt. vonatkozó Hirdetménye itt érhető el.

Budapest, 2019. május 16.

Magyar Posta Befektetési Zrt.